Geerpark breidt uit met 'Goede Morgen'

De nieuwste fase in Geerpark heet 'Goede Morgen'. De naam refereert aan de eerdere bouwfases Morgen I en II en aan het bijzondere duurzame karakter van de 134 nul-op-de-meterkoopwoningen die in het nieuwe wijkdeel gebouwd worden.

Gevarieerd aanbod koopwoningen
Goede Morgen groeit de komende jaren in het gebied tussen Morgen I en het wijkpark. In het nieuwe plan komen 134 koopwoningen: vrijstaande woningen, patio's, twee-onder-een-kap en hoek- en tussenwoningen. Deze variatie in woningtypen maakt de wijk aantrekkelijk voor iedereen. 
 
Projectwebsite online
Ontwikkelaars Hendriks Coppelmans en Janssen de Jong hebben voor de koopwoningen sinds deze week een website in de lucht: goedemorgengeerpark.nl. Belangstellenden kunnen zich hier inschrijven om op de hoogte te blijven. De verkoop start naar verwachting dit najaar. De eerste werkzaamheden voor de nieuwbouw beginnen voorjaar 2017.
 
Ligging aan waterslinger en park
De kenmerkende waterslinger van Geerpark speelt ook in Goede Morgen een hoofdrol. Ruim de helft van de woningen hebben uitzicht op het water. Een ander deel ligt fraai aan het park. Je ruikt en ziet de landelijke omgeving echt overal om je heen.
 
Oudhollands en jaren 30
De straatopbouw in hoven en stroken geeft Goede Morgen geborgenheid en rust. Het ontwerp van de woningen geeft de sfeer van de vorige eeuw, maar wel in een modern jasje. Met schuine kappen, duurzame natuurlijke materialen en aardse zachte kleuren gecombineerd met zwart en antraciet. 
 
De woningen in het hofgedeelte (aan de kant van Morgen I) krijgen een Oudhollandse stijl, een voortzetting van de architectuur zoals die ook in Hof van Morgen te zien is. De stroken (zijde park) krijgen een landelijke uitvoering van de jaren-30-stijl met veel mooie details.
 
'Nul-op-de-meter'
Alle woningen in Goede Morgen zijn 'nul-op de-meter'. Dat betekent dat ze zelf net zoveel energie opwekken als ze nodig hebben en dat er voor de bewoners, dus geen energiekosten zijn. Alle energie is afkomstig uit natuurlijke bronnen, zoals de zon. Je doet dus niet alleen iets positiefs, voor je portemonnee maar ook voor het milieu! In Goede Morgen doe je echt iets goeds! 


<< Naar nieuwsoverzicht
Geerpark GoedeMorgen aiLogo geerpark goede morgen