Verhuur nieuwbouwplan Kerkhofweg gestart

De verhuur van het eerste deel van het nieuwbouwplan Kerkhofweg is gestart. Het gaat om de eerste 21 sociale huurwoningen aan de Keverstraat. In de komende maanden wordt er verder gebouwd aan de resterende 17 woningen aan de Sloterbeekstraat en het Monsepad. Het totale nieuwbouwplan wordt naar verwachting vanaf eind januari 2017 opgeleverd en is daarmee het sluitstuk van de totale herstructurering van dit deel van Venlo-Zuid.

Bekijk het bericht van Woonwenz over de start verhuur.

Hoogste punt 
Afgelopen week bereikte aannemer Janssen de Jong Bouw Zuid het hoogste punt van de eerste woningen aan de Keverstraat. Vanwege het innovatieve bouwconcept (ToPlan) is het mogelijk dat de nieuwbouwwoningen binnen enkele weken waterdicht zijn. Daarna volgt het metselwerk, dat overeenkomt met het nabijgelegen woongebouw Renaissance en het binnenwerk aan de woningen. Verder beschikken de woningen over geïntegreerde zonnepanelen.

Koopwoningen 
Naast de 38 huurwoningen worden er 10 koopwoningen door Janssen de Jong Projectontwikkeling gebouwd en verkocht. De koopprijs is vanaf € 155.000 vrij op naam. Inmiddels zijn er al zeven van de tien koopwoningen verkocht en zijn bijna alle overige woningen geopteerd. Met de bouw van deze 10 koopwoningen wordt binnenkort ook gestart. 
 
Meer informatie
Voor meer informatie over de koopwoningen zie de website www.plankerkhofweg.nl.
Meer informatie over de verhuur is te vinden via het verhuurplatform www.thuisinlimburg.nl of de website van Woonwenz


<< Naar nieuwsoverzicht
huurwoningen Kerkstraat Kerkhofwegkerkhofweg venlo