Gemeente De Ronde Venen, Janssen de Jong en Van Schaik bekrachtigen samenwerking voor ontwikkeling 24 woningen in Vinkeveen

De gemeente De Ronde Venen, Janssen de Jong Projectontwikkeling en Van Schaik Ontwikkeling hebben vandaag de samenwerking bekrachtigd voor de ontwikkeling en realisatie van 24 woningen in deelproject Het Vinker Hof uit de tweede fase van het project Vinkeveld in Vinkeveen.

 

Het Vinker Hof bestaat uit 24 woningen en is onderverdeeld in 6 vrijstaande woningen en 18 twee-onder-een-kapwoningen. De woningen worden gebouwd naar een ontwerp van Venster Architecten. De toekomstige bewoners kunnen zelf meedenken over de indeling, duurzaamheid en uitstraling van hun woning.

 

De samenwerkingsovereenkomst werd ondertekend door Mark van Doorn, directeur Janssen de Jong Projectontwikkeling, Nico van Schaik, directeur Van Schaik Ontwikkeling en wethouder David Moolenburgh, gemeente De Ronde Venen.

 

Woonproeven en start verkoop kavels op 7 november
Op maandag 7 november 2016 presenteren Janssen de Jong Projectontwikkeling en Van Schaik Ontwikkeling de eerste schetsontwerpen van de 24 woningen. Geïnteresseerden kunnen de schetsen bekijken en tegelijkertijd voorkeuren aangeven, over onder meer (gevel)kleuren, de woningindeling, duurzaamheid en het niveau van afwerking. Op basis hiervan worden  de ontwerpen verder uitontwikkeld. De 24 woningen gaan naar verwachting begin 2017 in verkoop. Daarnaast start de gemeente De Ronde Venen op 7 november 2016 met de verkoop van 6 vrije kavels in Vinkeveld. De avond vindt plaats van 19.00 uur – 21.00 uur  in de Boei in Vinkeveen.  

 

Meer informatie over de 24 woningen en verkoop van de 6 vrije kavels vindt u op www.woneninvinkeveld.nl<< Naar nieuwsoverzicht
ondertekening KRO Vinkeveen