Feestelijke start bouw Heidepark op Anne’s Hoeve te Hilversum

Op woensdag 2 november 2016 vierden toekomstige bewoners en projectbetrokkenen de start van de bouw van 22 eengezinswoningen in het woningbouwproject ‘Heidepark’ op Anna’s Hoeve in Hilversum.

Wethouder Nicolien van Vroonhoven van gemeente Hilversum verrichtte samen met een aantal toekomstige bewoners de officiële handeling door het plaatsen van een vloerplaat en gaf hiermee symbolisch het startsein voor de bouw. De kopers waren allemaal naar de bouwplaats gekomen om gezamenlijk de start bouw van hun woning te vieren. Mark van Doorn, directeur van Janssen de Jong Projectontwikkeling en de wethouder verwelkomden alle aanwezigen en toostten op een voorspoedig bouwproces.

 

Wethouder Nicolien van Vroonhoven: “Het project Heidepark is een mooie aanvulling voor Anna’s Hoeve. We streven naar eenheid in verscheidenheid. Eenheid door de verbindende factor van het groen. Verscheidenheid in de soorten woningen. Niet alleen wat betreft architectuur maar zeker ook in prijzen. Iedereen moet op Anna’s Hoeve kunnen wonen en ik ben dan ook heel blij dat hier sociale koop gerealiseerd wordt. Daarmee kunnen starters of mensen die graag van huur naar koop willen doorstromen ook in Anna’s Hoeve terecht.”

 

Over Heidepark

Heidepark is een woningbouwproject van Janssen de Jong Projectontwikkeling, gelegen op Anna’s Hoeve in Hilversum. Anna's Hoeve ligt aan de rand van Hilversum Oost, tegen prachtige natuurgebieden aan en wordt de nieuwste wijk van de mediastad. In het plan realiseert Janssen de Jong 22 schitterende eengezinswoningen in verschillende woningtypes. Het betreft 11 koopwoningen met een maximale verkoopprijs van € 210.000 euro en 11 vrije sector koopwoningen. Alle woningen zijn verkocht.

 

Het ontwerp is van Bulkens architecten en duidelijk geïnspireerd op de traditionele architectuur uit de jaren dertig. Volledig passend bij de groene omgeving en de omliggende bebouwing. De woningen worden in 3 kleine rijtjes gebouwd, wat het kleinschalige karakter van het plan versterkt.

 

De bouw is in handen van de Janssen de Jong Bouw Hengelo. Alle woningen worden volgens het ToPlan bouwsysteem gebouwd. Met ToPlan worden de woningen in korte tijd gerealiseerd in een slim, flexibel en klantvriendelijk bouwproces. De oplevering van de woningen staat gepland voor medio 2017. Meer informatie vindt u op www.heideparkwonen.nl<< Naar nieuwsoverzicht
start bouw Hilversumofficiele handeling Hilversumofficiele handeling Hilversum Heidepark HilversumHeidepark Hilversum