Janssen de Jong Projectontwikkeling realiseert bedrijfsverzamelgebouw in Uithoorn

Vandaag is officieel gestart met de bouw van een bedrijfsverzamelgebouw aan de Handelsweg in Uithoorn. Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit 13 multifunctionele bedrijfsunits. Janssen de Jong Projectontwikkeling heeft reeds 30% verkocht. De verwachting is dat het bedrijfsverzamelgebouw tweede kwartaal 2017 in gebruik kan worden genomen.

Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit 13 bedrijfsunits met een vloeroppervlakte variërend van 47 m² tot 150 m². Het pand is ontworpen door TOBA architecten & ingenieurs en Gebr. KleinJan Daarle B.V. neemt de bouw van het bedrijfspand voor zijn rekening. Oplevering staat gepland voor tweede kwartaal 2017.

 

Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op het kleinschalig bedrijventerrein Handelshof. Het bedrijventerrein ligt aan de oostelijke zijde van Uithoorn, aan de rivier de Amstel. Vanwege de strategische ligging tussen Amsterdam, Leiden, Utrecht en Hoofddorp een interessante plaats voor ondernemers om hun bedrijf te vestigen. Amstelveen ligt op 10 minuten afstand en ook de snelwegen A4, A2 en A9 zijn goed te bereiken. 

 

Voor met name ondernemers in het midden- en kleinbedrijf bieden de bedrijfsunits qua omvang en indeling uitstekende mogelijkheden. Enkele units zijn standaard uitgerust met een verdiepingsvloer. De indelingsmogelijkheden van de bedrijfsunits zijn divers. Tevens zijn de units onderling makkelijk te koppelen. Op het moment zijn nog meerdere units beschikbaar. Door de kleinschaligheid en daarmee gepaard gaande relatief lage huurprijzen zijn de units tevens voor beleggers zeer interessante objecten. 

 

Voor meer verkoopinformatie en/of verkoopprijzen neem contact op met A2 Bedrijfsmakelaars in Mijdrecht of Brockhoff Bedrijfsmakelaars in Amstelveen. Of kijk op www.bedrijfsunitsuithoorn.nl.<< Naar nieuwsoverzicht
BVG Uithoorn 1BVG Uithoorn 2