Janssen de Jong levert NOM-woningen op in Geerpark Vlijmen

Deze week levert Janssen de Jong acht Nul-op-de-Meter (NOM) woningen op aan wooncorporatie Woonveste. Het betreft 3 levensloopwoningen en 5 eengezinswoningen in het deelplan Morgen II in de duurzame wijk Geerpark te Vlijmen. Om invulling te geven aan de duurzaamheidsambitie van zowel Janssen de Jong, Woonveste als de gemeente Heusden zijn alle woningen uitgevoerd als Nul-op-de-Meter.

De woningen zijn ontwikkeld en gebouwd door Janssen de Jong volgens het ToPlan-woningconcept. Het gebruik van hoogwaardige isolerende bouwmaterialen en slimme, 100% elektrische, energiezuinige installaties maken de woningen Nul-op-de-Meter. Naast de energiebesparende toepassingen en technieken in de woningen worden ook na de oplevering de energieprestaties in de gaten gehouden. De corporatie en bewoner krijgt de garantie van Janssen de Jong dat de woning de beloofde prestatie blijft halen.

                                       

Mark van Doorn, directeur Janssen de Jong Projectontwikkeling: “Bij de ontwikkeling en realisatie van onze NOM-woningen gaan wij met onze opdrachtgever een duurzame lange termijn relatie aan, waarbij betrouwbaar partnership en Total Cost of Ownership centraal staan. Naast de ontwikkeling en realisatie blijft ook het onderhoud, monitoring en bewonerscommunicatie onze verantwoordelijkheid. Een NOM-woning is een woning waar bewoners blij van worden en waar de corporatie geen zorgen over heeft.”

                                       

Nog eens 205 NOM-woningen

Janssen de Jong Projectontwikkeling realiseert in een nieuwe fase in Geerpark, in samenwerking met Hendriks Coppelmans, nog eens 205 Nul-op-de-Meter woningen. De eerste woningen gaan naar verwachting eind van dit jaar in verkoop. De eerste werkzaamheden staan gepland voor het voorjaar van 2017. Kijk voor meer informatie op www.goedemorgengeerpark.nl<< Naar nieuwsoverzicht
symbolische sleutel nom woning geerparkNOM woningen geerpark vlijmennom woningen zonnepanelenNOM woning voorzijdeSymbolische sleuteloverdracht