Het hoogste punt 42 huurwoningen Hulzebraak III is bereikt!

Janssen de Jong bouwt momenteel 42 eengezinswoningen voor Huis & Erf in de wijk Hulzebraak III in Schijndel. Op 22 maart jl. vierden Janssen de Jong en Huis & Erf samen met alle partners het bereiken van het hoogste punt. Uit de verschillende speeches bleek duidelijk dat de samenwerking tussen de gemeente, Huis & Erf en Janssen de Jong zeer prettig en constructief is geweest. Doordat partijen zich flexibel opstelden kon snel gereageerd worden op de veranderende woningmarkt. Dit is ook de reden dat de initiële planning die bij de gunning in 2010 is afgegeven, ondanks de crisisjaren, nagenoeg gehaald is.

Energiezuinige woningen
In november 2016 ging de bouw van start. En nu, in slechts 3 maanden tijd, is het hoogste punt al bereikt. Het project is ontwikkeld door Janssen de Jong Projectontwikkeling in opdracht van Huis & Erf. Wanneer alles volgens planning verloopt, levert Janssen de Jong Bouw Zuid de woningen voor de bouwvakantie op. Deze woningen voldoen aan de laatste normen met onder andere zonnepanelen op de daken die stroom opwekken. Op deze manier blijven de woonlasten voor de toekomstige bewoners laag. Huis & Erf voldoet hiermee aan de vraag voor energiezuinige sociale huurwoningen in de gemeente Schijndel.

Laatste fase
In een vorige fase heeft Huis & Erf met dezelfde partners al 43 woningen in Hulzebraak III gerealiseerd . Hier komen nu dus nog eens 42 woningen bij. Het laatste jaar hebben de ontwikkelingen in Hulzebraak III een vlucht genomen. Na deze woningen volgen als laatste deelproject nog 28 koopwoningen (fase 5B) waarvan de verkoop net is gestart en zeer succesvol verloopt. De verwachting is dat de bouw hiervan na de bouwvak 2017 kunnen starten waardoor Hulzebraak III in de zomer van 2018 helemaal voltooid is.<< Naar nieuwsoverzicht
Schijndel 42 woningen 1Schijndel 42 woningen 2Schijndel 42 woningen 3