Bouw tweede fase Middenwillens Gouda gestart

Na een zeer succesvolle verkoopperiode, alle woningen waren binnen zeer korte tijd verkocht, is de bouw van de tweede fase van het woningbouwproject Middenwillens van start gegaan. Op 29 maart jl. werd in het bijzijn van de kopers door wethouder Rogier Tetteroo het officiële startschot gegeven.

Janssen de Jong Projectontwikkeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het plan, dat bestaat uit 16 rij- en hoekwoningen (met erker), 17 XL rij- en hoekwoningen (met erker of garage), 18 halfvrijstaande villa’s en 4 bungalows. Bouwonderneming Stout bouwt de woningen.

Middenwillens wordt een kindvriendelijke woonwijk aan de rand van Gouda met veel ruimte voor water en groen. Het wordt een exclusieve, zeg maar gerust, chique Goudse buurt. Met een uitstekende ligging aan de Goudse Hout en vlakbij de Reeuwijkse Plassen.

Fase 3
Janssen de Jong Projectontwikkeling start naar verwachting medio 2017 met de verkoop van de derde fase. In de laatste fase van Middenwillens is er ruimte voor 14 koopwoningen in de voor Middenwillens kenmerkende jaren ’30 stijl. Het plan omvat 2 hoekwoningen (met erker), 10 rijwoningen en 2 twee-onder-een-kap woningen. Alle woningen zullen een tuin aan het water krijgen.

Meer informatie en inschrijven kan op de website www.middenwillens.com<< Naar nieuwsoverzicht
Gouda Middenwillens 29-03-2017Gouda Middenwillens 29-03-2017Gouda Middenwillens 29-03-2017Gouda Middenwillens 29-03-2017