Start bouw nieuwbouwproject De Oorsprong Geffen

Vrijdag 21 april wordt door Jong Projectontwikkeling en Bouwbedrijf van Schijndel het officiële startsein gegeven voor de bouw van de 2e fase van nieuwbouwproject De Oorsprong in Geffen. Een feestelijk moment wat met de toekomstige bewoners gevierd wordt.

De Oorsprong
Project De Oorsprong is gelegen aan de Kloosterstraat, op steenworp afstand van het centrum van Geffen. Het bedrijfspand van het kinderkledingmerk Carbone bv heeft hier plaats gemaakt voor een mooie nieuwe wijk waar veel aandacht is voor architectuur en groen. Het totale plan bestaat uit 47 koopwoningen verdeeld over verschillende woningtypes.

Zo zijn er in de eerste fase 8 rijwoningen gebouwd waar de bewoners al wonen. In de tweede fase zullen 15 ruime vrijstaande- en twee-onder-één-kap woningen gerealiseerd worden, geheel afgestemd op de wensen van de toekomstige bewoners. 

Samen proosten
Van de 2de fase zijn 14 van de 15 woningen reeds verkocht, een zeer succesvolle start dus! Voor de circa 28 nieuwe toekomstige bewoners van de Oorsprong is de start bouw viering een uitgelezen moment om elkaar te leren kennen. Het creëren van een gezellige wijk met fijne contacten is vanaf de start een belangrijk uitgangspunt geweest. Onder het genot van een hapje en een drankje is er samen geproost op een voorspoedige bouw. De verwachting is dat de woningen in het eerste kwartaal van 2018 worden opgeleverd.

Er is nog 1 twee-onder-één-kapwoning beschikbaar, meer informatie over deze woning en de toekomstige fase is te vinden op www.oorsprong-geffen.nl<< Naar nieuwsoverzicht
Geffen De Oorsprong fase 2