Start bouw ‘Cedar Business units’ te Apeldoorn

Op de plaats waar ooit Philips floreerde, verrijst nu het nieuwe bedrijvenpark ‘FizzionParc’. Tussen de karakteristieke gebouwen uit de jaren ’60 en ’80 ontwikkelt Janssen de Jong Projectontwikkeling 12 multifunctionele business units voor het moderne midden- en kleinbedrijf. Het gebouw is onderverdeeld in tien business units met aan de voorzijde twee showroom units. Op dinsdag 18 april jongstleden is Janssen de Jong Bouw Hengelo gestart met de bouw van deze business units.

Het plan ‘Cedar Business units’ wordt gerealiseerd op het nieuwe bedrijvenpark ‘FizzionParc’ in Apeldoorn, strategisch gelegen langs de snelweg A1 bij afslag Apeldoorn Zuid (afslag 20).

De units zijn flexibel in te delen vanaf circa 100 m2. De twee showroom units hebben een oppervlakte van circa 200 m2. De units zijn als optie leverbaar met een verdiepingsvloer. Daarnaast beschikt iedere unit over een eigen transportdeur. Hierdoor zijn de units niet alleen flexibel maar ook multifunctioneel. Met 30 parkeerplaatsen op eigen terrein wordt een goede invulling gegeven aan de parkeerbehoefte.

Het bedrijvenpark biedt alle faciliteiten om op een inspirerende manier zaken te doen, mensen te ontmoeten en kennis te delen. Hierdoor biedt het ‘FizzionParc’ een prettige en efficiënte werkomgeving. De aanwezigheid van verschillende services en faciliteiten maakt het combineren van werk en dagelijkse bezigheden een stuk gemakkelijker.

Verkoop, ontwikkeling en bouw
De verkoop van de business units geschiedt door de makelaarskantoren Rodenburg Bedrijfsmakelaars (contactpersoon Marcel van de Velde, tel. 055-5268245), Thoma Post Bedrijfsmakelaars (contactpersoon Gerhard van der Kooi, tel. 055-5260860), Hunink & Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars (contactpersoon Tom Mulder, tel. 055-5220226) en Van Bussel Makelaars (contactpersoon Daniël van Bussel, tel. 0578-700240).

Het project is ontwikkeld door Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V.. De business units worden gebouwd door Janssen de Jong Bouw Hengelo.  

Voor meer informatie met betrekking tot de business units zie ook: www.cedarbusinessunits.nl<< Naar nieuwsoverzicht
Apeldoorn Cedar business units Apeldoorn Cedar business units start bouw