Plan Kuukven II in Baarlo krijgt vorm!

Op dinsdag 6 juni werd de realisatie gevierd van een tweetal nieuwbouwplannen in het plan Kuukven II in Baarlo. Voor dit heugelijk feit heeft Wethouder Arno Janssen van de gemeente Peel en Maas de officiële handeling uitgevoerd in bijzijn van de kopers, projectbetrokkenen en overige genodigden. De kopers en wethouder hebben hun ‘handen uit de mouw gestoken’ voor een leuke/bijzondere herinnering aan deze bijeenkomst.

11 woningen -6 twee-onder-een-kapwoningen en 5 hoevewoningen- uit het nieuwbouwplan zijn bijna gereed en de bouw van 4 woningen is onlangs gestart. Daarnaast start binnenkort de verkoop van nog eens 10 woningen. Hiermee is een vervolg gemaakt aan de realisatie van het plan Kuukven II in Baarlo. Inmiddels zijn in dit gebied al een behoorlijk aantal particuliere en projectmatige kavels bebouwd en komt er leven in de nieuwe woonwijk!

De woningen zijn ontwikkeld door Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. en worden gerealiseerd door aannemersbedrijven Janssen de Jong Bouw Zuid B.V. en Bouwbedrijf Van Bussel ’t Hout. Naar verwachting worden de 11 woningen omstreeks juli 2017 opgeleverd.

Makelaarskantoren VeTeBe, Intermakelaars en Sannen hebben succesvol bijgedragen aan de verkoop van dit plan.

Binnenkort zal de verkoop starten van nog eens 10 woningen van de Kasteelhoeve. Hiermee kan de voorzijde van deze hoeve afgerond worden. Meer informatie over dit plan is terug te vinden op www.kuukvenbaarlo.nl<< Naar nieuwsoverzicht
Baarlo - Kuukven II officiele handelingBaarlo - Kuukven II officiele handeling