Oplevering Gouda Middenwillens fase 2

In de laatste week van juli zijn, na een korte bouwperiode van grofweg een halfjaar, de eerste woning binnen fase 2 van Middenwillens in Gouda opgeleverd. De komende weken zullen er nog vele woningen volgen.

Via deze weg feliciteren wij de kopers van de betreffende woningen en wensen wij hen veel woongenot. Ook willen wij het team van Bouwonderneming Stout bedanken voor de voortreffelijke bouwprestatie.

Middenwillens is een nieuwe wijk aan de (noord)oostzijde van Gouda, vlakbij het recreatie- en natuurgebied de Goudse Hout en de Reeuwijkse Plassen.In totaal zullen er circa 120 woningen gerealiseerd worden. De eerste fase omvatte 44 woningen en de tweede fase omvatte 55 woningen. Alle woningen waren snel uitverkocht.

In de derde en tevens laatste fase is er ditmaal ruimte voor 14 koopwoningen. Het plan omvat 2 hoekwoningen, 10 rijwoningen en 2 twee-onder-één-kap woningen. De woningen zijn wederom ontworpen in de voor Middenwillens kenmerkende jaren 30 stijl. Meer informatie over deze woningen is te vinden op www.middenwillens.com.

 

 << Naar nieuwsoverzicht
Gouda Middenwillens fase 2 - 01Gouda Middenwillens fase 2 - 02Gouda Middenwillens fase 2 - 03Gouda Middenwillens fase 2 - 04