Bouw Goede Morgen Geerpark in najaar van start

De woningverkoop in de 1ste fase van Goede Morgen in Geerpark Vlijmen gaat voortvarend en ontwikkelaars Janssen de Jong Projectontwikkeling en Hendriks Coppelmans starten met de bouw. In het najaar gaat de schop in de grond voor de bouw van 41 nul-op-de-meter-woningen (NOM), waarvan 8 middeldure huurwoningen. Hendriks Coppelmans gaat alle woningen namens de samenwerkende ontwikkelaars bouwen. Naar verwachting krijgen de bewoners eind 2018 de sleutel van hun nieuwe huis.

Goede Morgen is het nieuwste deelproject in Geerpark, de duurzame wijk dicht bij 's-Hertogenbosch. Met 9 woningtypes in Oud-Hollandse stijl wordt het hier gevarieerd en sfeervol wonen. Er is een mooie mix van 2^1-kap-woningen, patio's vrijstaand, hoek- en tussenwoningen. Alle woningen zijn NOM en dus voorbereid op de toekomst. Door gebruik van natuurlijke energiebronnen, zoals de zon en aardwarmte, zijn ze zeer energiezuinig. Je bespaart daardoor op je woonlasten.

Deze fase met 41 NOM-woningen bevat ook 8 middeldure huurwoningen, ook allemaal NOM. Deze particuliere huurwoningen worden verhuurd door Stienstra. Wanneer de verhuur van start gaat is nog niet bekend. Belangstellenden kunnen voor informatie contact opnemen met Patrick Kuijper via p.kuiper@stienstra.nl. ook zijn in de 1ste fase van Goede Morgen nog enkele koopwoningen beschikbaar, in diverse prijsklassen en types. Zie hiervoor www.goedemorgengeerpark.nl of neem contact op met de makelaars, Van de Zande makelaardij (073-511199 / vlijmen@zande.nl ) of Staete makelaars (073-5117000 / nieuwbouw@staete.nl).<< Naar nieuwsoverzicht
Goede Morgen Geerpark Vlijmen