Oplevering nieuwbouw Wonen aan de Klop

Nieuwbouwproject Wonen aan de Klop begint meer en meer vorm te krijgen. De 65 woningen, die zijn gelegen in een groene omgeving rond Fort aan de Klop, zijn nagenoeg af en ook de bestratingswerkzaamheden beginnen flink te vorderen. Hierdoor kon Janssen de Jong Bouw uit Hengelo de afgelopen week al diverse woningen opleveren.

Zo was de woning van de familie Straub bijvoorbeeld aan de beurt. Hun nieuwe Stadswoning, een ruime eengezinswoningen van 120m² met een riante achtertuin, werd zonder noemenswaardige opleverpunten opgeleverd. Na ontvangst van de sleutels en een presentje van de bouwer poseerden de meer dan tevreden kopers nog even voor hun nieuwe woning.
 
Namens Janssen de Jong Projectontwikkeling was projectmanager Stefan Boere aanwezig bij de  oplevering. “De woningen zien er schitterend uit.” Boere ziet het project als een uitstekende kans voor wie op korte termijn in een nieuwe woning wil wonen: “Er zijn nog enkele Stadswoningen beschikbaar met zeer scherpe prijzen vanaf €210.000,- vrij op naam.”
 
Binnenkort worden ook de Bastionwoningen opgeleverd. Boere: “De Bastionwoningen zijn tien luxe woningen van 144m² met riante achtertuinen op het zuidwesten. Naast een ideale zonligging profiteert de koper van een  schitterend uitzicht op het park rond Fort aan de Klop en dat al vanaf €259.000,-  vrij op naam.” Zie www.wonenaandeklop.nl
 
Bron: Stadsblad Utrecht d.d. 03-04-2013


<< Naar nieuwsoverzicht
Utrecht, Wonen aan de Klop