Amersfoort - Nijverheidsweg-Noord -fase 1 - 12 units

Het project is gelegen aan de Nijverheidsweg-Noord, met fraai uitzicht op de vijverpartij, ten noordwesten van de gemeente Amersfoort. Het bedrijventerrein "De Isselt" kenmerkt zich door zijn goede ligging en is uitstekend bereikbaar via de Amsterdamseweg, welke via de N199 en N221 perfect aansluit op de rijkswegen A1 en de A28. Tevens is vanaf deze locatie het centrum van Amersfoort en het centraal station goed bereikbaar. 

Het gebouw omvat een 12-tal fraaie en multifunctionele bedrijfsunits met een vloeroppervlak van circa 60, 100 en 160 m2 (verdeeld over 2 bouwlagen). Het ontwerp van het gebouw voorziet in een eigentijdse en zelfstandige uitstraling van elke unit. De units zijn voorzien van goede basisvoorzieningen, zoals geïsoleerde gevels, daken, beglazing en begane grondvloer, 1 lichtkoepel, elektrisch bedienbare overheaddeur, brandslanghaspel en meterkast met standaard vermogens.
 
Na een succesvolle eerste fase realiseerde Janssen de Jong aan de Nijverheidsweg-Noord een tweede bedrijfsverzamelgebouw (vrijwel identiek aan het eerste) met 14 units.

Amersfoort - Nijverheidsweg-Noord -fase 1 - 12 units

Programma12 bedrijfsunits
StatusOpgeleverd - Verkocht
Ontwikkeling en risicoJanssen de Jong Vastgoed B.V.
ArchitectDe Velde Architecten, Kampen
UitvoeringJanssen de Jong Bouw B.V., Hengelo
Aanleg infraBunnik B.V., Nieuwerbrug
Deel dit project