Amerfoort - Xenonxenter - fase 1

Na het succesvolle project aan de Nijverheidsweg-Noord heeft Janssen de Jong op het bedrijventerrein de Isselt een project aan de Xenonweg te Amersfoort gerealiseerd. Het bedrijventerrein de Isselt is uitstekend bereikbaar via de Amsterdamseweg en de Bunschoterweg, welke perfect aansluit op de rijkswegen A1 en A28. Tevens is vanaf deze locatie het centrum van Amersfoort en het centraal station goed bereikbaar.

Het project bestaat uit twee fases. Fase 1 omvat een bedrijfsverzamelgebouw welke is onderverdeeld in 24 multifunctionele bedrijfsunits waarvan 20 bedrijfunits een totaal oppervlakte hebben van circa 95 m². Daarnaast zijn de 4 kopunits met een begane grond vloer van circa 99 m² standaard uitgevoerd met een 1e verdieping. 
 
De hoogwaardige afgewerkte bedrijfsunits zijn gebouwd volgens het inmiddels vertrouwde concept en worden casco opgeleverd. Dit biedt de koper de grootst mogelijke vrijheid om de ruimte in te delen naar eigen smaak en ideeën. Daarnaast zijn de units voorzien van een aantal standaardvoorzieningen, zoals een elektrische bedienbare overheaddeur, gasaansluitpunt in de meterkast en een brandslanghaspel. Rond het gebouw is op eigen terrein voldoende parkeergelegenheid aanwezig, waarbij elke bedrijfsunit de beschikking heeft over twee eigen parkeerplaatsen.

Amerfoort - Xenonxenter - fase 1

Programma24 bedrijfsunits
StatusOpgeleverd - Verkocht
Ontwikkeling en risicoJanssen de Jong Vastgoed B.V.
ArchitectTer Braak Architecten, Utrecht
UitvoeringJanssen de Jong Bouw B.V., Hengelo
Deel dit project