Amsterdam - Sloterdijk III - Oost - 19 units

Het bedrijfsverzamelgebouw is gerealiseerd op het bedrijventerrein Sloterdijk III –Oost tegenover het gebouw van Westpoortbeheer Amsterdam.

Dit bedrijventerrein wordt gekenmerkt door zijn goede ligging en bijzondere toekomstige voorzieningen, zoals een centrale ontsluitingsweg met groenvoorziening, voetgangerspromenade en parkeergelegenheid voor bezoekers. De bedrijfsunits zijn uitstekend te bereiken via de Theemsweg en de nog aan te leggen centrale hoofdweg van het bedrijventerrein die aansluit op de Australiëhavenweg.

Het totale project bestaat uit een 19-tal fraaie bedrijfsunits verdeeld over 3 representatieve gebouwen met een totaal bebouwd oppervlak van circa 3.500 m2. Het ontwerp voorziet in een moderne en eigentijdse uitstraling. Er zijn 12 units gebouwd met een oppervlakte van 110 m2 (gelegen op één bouwlaag), 4 units met een oppervlakte van 220 m2 (verdeeld over twee bouwlagen), één unit van 660 m2 en twee units van 330 m2.

Amsterdamse Glashandel
De grootste unit met een oppervlakte van 660m2 is precies op maat gemaakt naar de wensen en eisen van de gebruiker; de Amsterdamse Glashandel. Dit bedrijf plaatst verschillende glassoorten en voert diverse reparatiewerkzaamheden uit. Deze uiteindelijke gebruiker is vanaf het begin af aan betrokken geweest bij het ontwikkelen, ontwerpen en uitvoeren van dit fraaie project. De werkplaats, opslag en één kantoor bevinden zich op de begane grond. Tevens is er ook nog een groot kantoor op de eerste verdieping gesitueerd.

Amsterdam - Sloterdijk III - Oost - 19 units

Programma19 bedrijfsunits
StatusOpgeleverd - Verkocht
Ontwikkeling en risicoJanssen de Jong Vastgoed B.V.
ArchitectToba B.V, Bodegraven
Aanleg infraBunnik B.V., Nieuwerbrug
Deel dit project