Asten - Wolfsberg - 46 woningen

Aan de rand van Asten, maar toch met een goede bereikbaarheid naar het centrum, ligt het plan Wolfsberg. Dit plan is een unieke woningbouwontwikkeling op de voormalige terrein van horecagroothandel Verberne en Fitnesscentrum Move Your Body. Voor de realisatie van het plan is een samenwerkingsovereenkomst gesloten met de gemeente Asten. Medio 2006 zijn de twee vrijstaande woningen en de 44 twee-onder-een-kap woningen door Janssen de Jong Projectontwikkeling opgeleverd.
 

Verplaatsing Fitness Centrum Move Your Body
Om op het voormalige terrein van horecagroothandel Verberne en Fitnesscentrum MoveYour Body woningen te kunnen realiseren, heeft Janssen de Jong een nieuwe locatiegevonden voor Fitnesscentrum Move Your Body. De meest geschikte locatie bleek eenperceel naast het Nobis Hotel te Asten te zijn. Hier is het nieuwe gelijknamige fitnesscentrum gerealiseerd, waar tevens de hotelgasten van het naastgelegen Nobis Hotel gebruik van kunnen maken.

 
Inrichting openbare ruimte
De woningen zijn gerealiseerd in een sfeervol en veilig woonhof, bereikbaar vanaf twee zijden van de Wolfsberg. De inrichting van het openbaar gebied is ontworpen en
gerealiseerd door Janssen de Jong Infra. Direct na oplevering van de woningen is
gestart met het woonrijp maken van het plangebied, waarna deze is opgeleverd en
overgedragen aan de gemeente Asten.

Asten - Wolfsberg - 46 woningen

Programma2 vrijstaande woningen en 44 twee-onder-een-kap woningen
StatusOpgeleverd - Verkocht
Ontwikkeling en risicoJanssen de Jong Projectontwikkeling B.V.
ArchitectOdeon Architecten - Eindhoven
UitvoeringJanssen de Jong Bouw B.V.
Ontwerp infraJanssen de Jong Infra B.V.
Aanleg infraJanssen de Jong Infra B.V.
Deel dit project