Belfeld - Muldersplein

De plaatselijke supermarkt van Super De Boer is ondergebracht in ons project. Door een uitbreiding van het winkeloppervlak van 600 m² naar 1.600 m² blijft een belangrijke voorziening voor het dorp behouden. Daarnaast zijn twee dagwinkels gerealiseerd.

Bij de voorbereiding van de bouw dook een hogedruk gasleiding van de Gasunie op, die niet op tekeningen stond. Door kordaat optreden van Janssen de Jong Projectontwikkeling kon de gasleiding in een recordtijd verlegd worden. Hiervoor moest het volcontinue productieproces van de dakpannenfabriek echter gedurende de paasdagen stilgelegd worden.

Belangrijk onderdeel van dit project was de totale herinrichting van het Muldersplein, dat voorheen bestond uit een open ruimte van asfalt en grind. Janssen de Jong Projectontwikkeling heeft bij de herinrichting bijzondere aandacht besteed aan het
multifunctionele karakter van het plein (o.a. markt, kermis, parkeren). Zo zijn de afvalcontainers die het plein ontsierden, door Janssen de Jong ondergronds gebracht. De volledige infrastructuur, inclusief het groen en de nieuwe Ringovenstraat, werd aangelegd door Janssen de Jong Infra.

Belfeld - Muldersplein

Programma18 appartementen, 1.600m2 supermarkt, 2 dagwinkels en 3 woningen
StatusOpgeleverd - Verkocht
Ontwikkeling en risicoJanssen de Jong Projectontwikkeling B.V.
SamenwerkingHego-markt / Super De Boer
ArchitectQuant Architectuur
Ontwerp infraJanssen de Jong Infra B.V.
Aanleg infraJanssen de Jong Infra B.V.
ReferentiesVoormalig gemeente Belfeld, oud-burgemeester Van Beeck en oud-wethouder Luiten
Deel dit project