Bodegraven, Beursstaete

Janssen de Jong Projectontwikkeling realiseerde op de hoek van Beursstraat/Nieuwe Markt een kleinschalige appartementencomplex met kantoorruimten voor Woningstichting Bodegraven (WSB).

De 10 appartementen hebben naast de unieke grote terrassen een, qua ruimte en afmetingen, zeer aantrekkelijke living. Bij het ontwerp van het complex is onder meer aandacht besteed aan zaken zoals veiligheid. Zo is er in de centrale entree bij het bellentableau en in de appartementen een videofooninstallatie aangelegd.

Het appartementencomplex bestaat uit een parkeerkelder en 3 bouwlagen. In vorm, schaal en materiaalgebruik is aansluiting gevonden bij de overige en (toekomstige) bebouwing. Het samenspel met ramen, balkons en terrassen resulteert, samen met de entree, in een chique architectuur welke zich goed voegt in de "Centrum" omgeving.

De kantoorruimte voor de Woningstichting wordt ontsloten via dezelfde entreepartij, waarna het kantoor en de appartementen ieder een gescheiden hal hebben. In het souterrain zijn 13 parkeerplaatsen en de bij de appartementen behorende bergingen aanwezig.

Bodegraven, Beursstaete

Programma10 appartementen en 1.600 m2 kantoorruimte
StatusOpgeleverd - Verkocht
Ontwikkeling en risicoJanssen de Jong Projectontwikkeling B.V.
ArchitectOp ten Noort-Blijdenstein B.V., Utrecht
UitvoeringJanssen de Jong Bouw B.V., Venlo
Aanleg infraBunnik B.V., Nieuwerbrug
Deel dit project