Delft, verhuisbedrijf Joh. Van Buuren en Zn

De ontwikkeling ligt in de gemeente Delft langs de Kruithuisweg. Op een kavel is een industriegebouw voor opslag en gedeelte kantoor gerealiseerd voor verhuisbedrijf Joh. van Buuren.

Joh. Van Buuren is een verhuisbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het uitvoeren van verhuizingen in alle vormen, zowel binnen Nederland of naar ieder ander land ter wereld. Als de nieuwe locatie nog niet direct betrokken kan worden, kunnen ze ook zorgdragen voor opslagruimte.

Het industriegebouw bestaat uit een 2-tal verdiepingen. De hal wordt gebruikt voor opslag van goederen van particulieren en bedrijven. Bovendien is een inpakzone gecreëerd. Het kantoor heeft zijn entree aan de noordzijde van het project. Op de 1e verdieping bevinden zich diverse kantoren, spreekruimte en een kantine. Op de 2e verdieping is de technische ruimte. Op eigen terrein is voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd.

Het gebouw is geheel naar wens van de gebruiker ingedeeld en opgeleverd, inclusief alle specifieke bedrijfsinstallaties (rolvloer e.d.). Ook bij de keuze van de materialen heeft Verhuisbedrijfbedrijf Joh. Van Buuren & Zn. een grote rol gespeeld, aangezien het gebouw turn-key is uitgewerkt voor het verhuisbedrijf. 

Delft, verhuisbedrijf Joh. Van Buuren en Zn

Programma2.363 m2 bvo opslag, kantoor,-, spreekruimte en kantine
StatusOpgeleverd - Verkocht
Ontwikkeling en risicoJanssen de Jong Vastgoed B.V.
ArchitectD & E architekten bna B.V., Delft
UitvoeringKoudijs Bouw B.V., Oud Beijerland
Aanleg infraBunnik B.V., Nieuwerbrug
Deel dit project