Den Haag, Westvlietweg fase 5

Deze bijzondere ontwikkeling is precies op maat gemaakt naar de wensen en eisen van de gebruiker: Bloem Sealants bv, leverancier van elastische kitten en lijmen voor bouw en industrie, kitpistolen, PUR-schuimen en brandwerende afdichtingsproducten. Deze uiteindelijke gebruiker is van het begin af aan actief betrokken geweest bij het ontwikkelen, ontwerpen en uitvoeren van dit fraaie gebouw. Het kantoor is geheel naar wens van de gebruiker ingedeeld en opgeleverd, inclusief het inbouwpakket. Ook bij de keuzen van de materialen heeft Bloem Sealants bv door middel van diverse directieleveringen een grote rol gespeeld.

Het project omvat één bedrijfsgebouw bestaande uit 1 bedrijfsruimte met kantoorruimte en 4 bedrijfsunits. De vloeroppervlakte van de bedrijfsruimte met kantoorruimte is circa 660 m2 en de vloeroppervlakte van de 4 bedrijfsunits zijn vanaf 133 m2 tot 142 m2.

De kantoorruimte is voorzien van een luxe inbouwpakket met design sanitair en hoogwaardige vloer-, wand en plafondafwerking. De bedrijfsruimte heeft tevens deze hoogwaardige afwerking met een vloerbelasting van 3 kN/m2,  gedeeltelijk een betonnen verdiepingsvloer, 3 heaters, elektrische bedienbare lichtstraat, stalen trappen en sanitaire voorzieningen (douche + toilet). De 4 bedrijfsunits zijn voorzien van een betonnen verdiepingsvloer, elektrische bedienbare overheaddeur en een houten trap. Rondom het gebouw is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Den Haag, Westvlietweg fase 5

Programma1 bedrijfsgebouw, bestaande uit 1 kantoor + bedrijfsruimte en 4 bedrijfsunits
StatusOpgeleverd - Verkocht
Ontwikkeling en risicoJanssen de Jong Vastgoed B.V.
ArchitectTOBA B.V., Bodegraven
Aanleg infraBunnik B.V, Nieuwerbrug
Deel dit project