Driebergen-Rijsenburg, Arnhemsebovenweg - 3 woningen en 10 bedrijfsunits

Deze ontwikkeling aan de Patrimoniumstraat/Arnhemsebovenweg omvat 3 fraaie nieuwbouwwoningen en een 10-tal multifunctionele bedrijfsunits. De Patrimoniumstraat is zeer goed te bereiken via de Arnhemsebovenweg. Via de Loolaan is er een perfecte aansluiting op de A12 (Arnhem - Utrecht - Den Haag).

Woningen

De vrijstaande woningen heeft een inhoud van ca. 510 m3, de twee-onder-één kap woningen hebben beide een inhoud van ca. 490 m3. De woningen zijn ruim van opzet en hebben een moderne uitstraling. De woningen zijn gebouwd onder de garantie- en waarborgregeling van Stichting Waarborgfonds Koopwoningen welke een GIW garantie geeft op de afbouw en op de kwaliteit.

Bedrijfsverzamelgebouw

Het bedrijfsverzamelgebouw omvat een 10-tal fraaie en multifunctionele bedrijfsunits van elk ca. 105 m2 BVO, inclusief verdiepingsvloer. De bedrijfsunits hebben een moderne en eigentijdse uitstraling en zijn casco opgeleverd met de basisvoorzieningen. Rondom het bedrijfsverzamelgebouw is op eigen terrein voldoende parkeergelegenheid aanwezig. 

Driebergen-Rijsenburg, Arnhemsebovenweg - 3 woningen en 10 bedrijfsunits

Programma1 vrijstaande woning, 2 twee-onder-één kap woningen en 10 bedrijfsunits
StatusOpgeleverd - Verkocht
Ontwikkeling en risicoJanssen de Jong Projectontwikkeling B.V.
ArchitectDe Velde & Dekkers architecten B.V,, Kampen
UitvoeringJanssen de Jong Bouw B.V,
Aanleg infraBunnik B.V., Nieuwerbrug
Deel dit project