Driebergen-Rijsenburg, Valentijn, 4 woningen

Het project dankt zijn naam aan het voormalig landgoed Valentijn. Het landgoed Valentijn bestond uit een begraafplaats, het klooster van de Zusters Ursulinen en "De Geheime Tuin".

"De Geheime Tuin" is een ontoegankelijk groengebied wat voornamelijk bestaat uit bos. In het bos zijn elementen aanwezig die zowel ecologische, landschappelijk als cultuurhistorische waarde hebben: zoals monumentale en bijzondere boomsoorten, stinzenplanten en een tweetal vijvers.

Grenzend aan dit prachtige gebied is een kleinschalige nieuwbouwplan bestaande uit 4 exclusieve en comfortabele halfvrijstaande villa's gerealiseerd. De villa's liggen in een beschutte omgeving en zijn zeer gunstig gesitueerd nabij scholen, openbaar vervoer, uitvalswegen, winkelcentrum en sportcomplex.

De luxe woningen bieden veel ruimte, een prettig leefcomfort en beschikken over een hoog afwerkniveau. De inhoud bedraagt circa 500 m3 en de woonoppervlakte bedraagt circa 170 m2. Op de begane grond bevindt zich de zeer royale woonkamer met aansluitend een eetkamer/woonkeuken. Tevens is er op de begane grond een studeerkamer aanwezig. Op de verdieping bevinden zich 4 (slaap)kamers en een badkamer. Door verscheidene kopers is gekozen voor een dakopbouw. Op deze verdieping zijn nog één of meerdere (slaap)kamers gecreëerd.

Driebergen-Rijsenburg, Valentijn, 4 woningen

Programma4 halfvrijstaande villa's
StatusOpgeleverd - Verkocht
Ontwikkeling en risicoJanssen de Jong Projectontwikkeling B.V.
ArchitectTer Braak Architecten, Utrecht
Aanleg infraBunnik B.V., Nieuwerbrug
Deel dit project