Driebergen-Rijsenburg, apotheek en 6 appartementen

In hartje centrum van het sfeervolle Driebergen-Rijsenburg aan de Traaij is, op de plaats waar vroeger Café "Het Swaentje" stond, een nieuwe apotheek met daarboven 6 appartementen gerealiseerd. Het pand is vlakbij de vorige locatie van de apotheek en is gebouwd in de klassieke architectuur die zo typerend is voor deze gezellige straat.

Apotheek

De nieuwe apotheek met daarboven 6 appartementen zijn verdeeld over 4 verdiepingen. De kelder en de begane grond zijn in gebruik genomen door de apotheek. De oppervlakte van de apotheek en de kelder is ca. 530 m2. Op de begane grond biedt de apotheek haar diensten aan. De kelder wordt gebruikt voor opslag.

De nieuwe apotheek is voorzien van automatische deuren, zodat ook mensen met kinderwagens en rolstoelen de apotheek gemakkelijk kunnen bezoeken. Er zijn twee publieksingangen gekomen: één aan de Traaij en één aan de achterzijde bij de parkeerplaats aan de Appelgaard. Aan de achterzijde geschiedt ook de bevoorrading en bezorging van medicijnen. Daarmee is de bereikbaarheid voor autoverkeer verbeterd sinds dat de Traaij voor autoverkeer werd afgesloten.

Appartementen

Op de 1e en 2e verdieping van het pand zijn op elke verdieping 3 appartementen gevestigd. De grootte van de appartementen varieert van 64 m2 tot 72 m2. De appartementen beschikken allen over een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, aparte douche en toilet, loggia en een berging in de kelder. Deze appartementen zijn uitermate geschikt voor starters op de woningmarkt.

Driebergen-Rijsenburg, apotheek en 6 appartementen

Programmaapotheek met kelder en 6 appartementen
StatusOpgeleverd - Verkocht
Ontwikkeling en risicoJanssen de Jong Projectontwikkeling B.V.
ArchitectTOBA B.V., Bodegraven
Deel dit project