Ede, Spinderweg, 28 bedrijfunits

Nabij de gerealiseerde woonwijk aan de Klaphekweg  en aan de rand van het kleinschalige bedrijventerrein "Klaphek" heeft Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. een 28-tal multifunctionele bedrijfsunits ontwikkeld. Het project ligt op een unieke locatie aan de Spinderweg en heeft een eigentijdse en representatieve uitstraling.

De totale ontwikkeling van het project bestaat uit 28 bedrijfsunits De bedrijfsunits zijn verdeeld over twee gebouwen. Gebouw 1 heeft een totaal oppervlak van ca. 1.365 m2 en bevat 12 bedrijfsunits. Gebouw 2 heeft een totaal oppervlak van ca. 1.615 m2 en bevat de resterende 16 multifunctionele bedrijfsunits.

De units zijn casco opgeleverd en hebben een basispakket aan voorzieningen, zoals isolatie, een elektrische bedienbare overheaddeur en een brandslanghaspel. In beide gebouwen zijn enkele units voorzien van een standaard verdiepingsvloer. De oppervlakte maten van de units zijn circa 110 m2 tot en met circa 200 m2 (b.v.o). De units zijn flexibel in te delen en kunnen onderling aan elkaar gekoppeld worden. Op eigen terrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Ede, Spinderweg, 28 bedrijfunits

Programma28 bedrijfunits verdeeld over 2 bedrijfsverzamelgebouwen
StatusOpgeleverd - Verkocht
Ontwikkeling en risicoJanssen de Jong Projectontwikkeling B.V.
ArchitectDe Velde Architecten, Kampen
UitvoeringBouwbedrijf Stegeman B.V. (fase 1) en Janssen de Jong Bouw B.V. (fase 2)
Aanleg infraHandels- en aannemingsmij. Putman B.V., Westervoort
Deel dit project