Soest, 14 bedrijfsunits met showroom/kantoorruimte

De locatie, waarop dit multifunctionele bedrijfsverzamelgebouw is gevestigd, is een fraaie kavel gelegen aan het Weteringpad op bedrijventerrein "Soest". Deze kavel ligt, prominent aan de ingang van het bedrijventerrein en is zichtbaar vanaf de doorgaande Koningsweg naar Amersfoort. De gemeente Soest en daarmee het bedrijventerrein "Soest" liggen centraal in de driehoek Amersfoort, Utrecht, Hilversum.

In het ontwerp is het accent op het showroom/kantoorgedeelten gelegd, omdat dit afgezien van het representativiteit van de bedrijfsruimte, de eerste presentatie van het bedrijf bepaald langs de doorgaande weg. Door de toepassing van kwalitatief en esthetisch hoogwaardige materialen zoals grote glaspuien, houten geveldelen en stalen roosters, heeft dit gebouw een uitstraling gekregen die hoort bij de functie showroom/kantoor en de ligging.

Het gebouw omvat een 14-tal multifunctionele bedrijfsunits met een vloeroppervlak van circa 89 m2 tot circa 196 m2 (verdeeld over 2 bouwlagen). De showroom/kantoorgedeelten hebben standaard een verdiepingsvloer met een oppervlakte van circa 142 mw (verdeeld over 2 bouwlagen). De units zijn voorzien van goede basisvoorzieningen en rondom het gebouw is op eigen terrein voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Soest, 14 bedrijfsunits met showroom/kantoorruimte

Programma14 bedrijfsunits met showroom/kantoorruimte
Ontwikkeling en risicoJanssen de Jong Projectontwikkeling B.V.
ArchitectTOBA bv, Bodegraven
Aanleg infraBunnik B.V., Nieuwerbrug
Deel dit project