Uithoorn, Handelsweg, pand Liebherr

Deze bijzondere ontwikkeling is precies op maat gemaakt naar de wensen en eisen van de gebruiker: de firma Liebherr, groot importeur en verkoper van koelkasten en dergelijke. Deze uiteindelijke gebruiker is van het begin af aan actief betrokken geweest bij het ontwikkelen, ontwerpen en uitvoeren van dit fraaie gebouw. Het kantoor is dus geheel naar wens van de gebruiker ingedeeld en opgeleverd, inclusief alle inbouw. Ook bij de keuze van de materialen heeft Liebherr een grote rol gespeeld.

Het gebouw bestaat uit kantoorruimtes, showroom, magazijnen en werkplaatsen met een totaal BVO van 3.240 m2. Het is prachtig gelegen in de bocht van de Amstel op bedrijventerrein "Amsteldijk-Noord" te Uithoorn (het vroegere Cindu terrein). Met de bouw is begonnen in april 2005.

Op de begane grond van het gebouw begeeft men zich via een prachtige entree naar de receptie en de showrooms. Ook zijn hier de garage en de werkplaatsen gesitueerd. Magazijnen en kantoren bevinden zich op de eerste verdieping. De tweede verdieping bestaat geheel uit kantoorruimte. Op het eigen terrein is een ruime parkeergelegenheid te vinden

Uithoorn, Handelsweg, pand Liebherr

Programma3.240 m2 BVO kantoorruimtes, showroom, magazijnen en werkplaatsen
StatusOpgeleverd - Verkocht
Ontwikkeling en risicoJanssen de Jong Vastgoed B.V.
ArchitectH.W. van der Laan B.V., Mijdrecht
UitvoeringBouwbedrijf A. Witkamp B.V., Almere
Aanleg infraBunnik B.V., Nieuwerbrug
Deel dit project