Wateringen, Wateringveldse Poort, 5 paviljoens

Het Wateringse Veld is een nieuw hoogwaardig bedrijventerrein op de plaats van de voormalige Wateringveldse polder. Het terrein biedt met name uitkomst voor ondernemers die in het centrum van Den Haag (en randgemeenten) hun activiteiten niet verder kunnen uitbreiden. Op dit nieuwe bedrijventerrein zijn een vijftal zeer representatieve paviljoens opgeleverd.

Deze gebouwen beschikken elk over een kantoor-, showroom- alsmede een bedrijfsruimte. De gebouwen bezitten een fraaie architectuur en hebben een hoog afwerkingsniveau. De bedrijfsgebouwen zijn elk voorzien van een individuele entreepartij. Deze entree geeft toegang tot de showroom op de begane grond, evenals tot de kantoren op de verdieping.
 
De bedrijfshal is zowel vanuit de showroom als via een aparte entreedeur aan de achterzijde van het gebouw bereikbaar. Tevens is elke bedrijfshal voorzien van twee elektrische bedienbare overheaddeuren.
 
Het project voorziet in ruim voldoende parkeerplaatsen aan de achterzijde van het gebouw, welke bereikbaar zijn middels de vier inritten vanaf de openbare weg.

Wateringen, Wateringveldse Poort, 5 paviljoens

Programma2.160 m2 BVO showroomruimten, 2.130 m2 BVO bedrijfsruimten, 2.790 m2 BVO kantoorruimten
StatusOpgeleverd - Verkocht
Ontwikkeling en risicoJanssen de Jong Projectontwikkeling B.V.
ArchitectZwinkels Architecten BNA B.V., De Lier
UitvoeringVerbakel Bouwbedrijf B.V., Poeldijk
Aanleg infraBunnik B.V., Nieuwerbrug
Deel dit project