Woerden, Gildepark, 4 woon-werk villa's

Aan de rand van bedrijventerrein Barwoutswaarder zijn door Janssen de Jong 4 villa's gerealiseerd. Elke villa beschikt over een royale bedrijfsruimte, bereikbaar via de achtergelegen toegangsweg, de Kuipersweg. Hierdoor vinden wonen en werken in harmonie plaats, terwijl de functies toch gescheiden zijn.

Omdat het ontwerp met grote zorgvuldigheid tot stand is gekomen, hebben de villa's een heldere architectuur met een frisse en eigentijdse uitstraling. De verkaveling geeft de villa's een individueel en vrijstaand karakter.

De villa's bieden veel ruimte en een prettig leefcomfort met een inhoud van circa 700 m3 en is dus uiterst royaal te noemen. Op de begane grond zijn de woonkamer en de woonkeuken gesitueerd evenals een garage/berging. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer. Op de de tweede verdieping een ruime studio/hobbyruimte en een groot dakterras. Voor iedere villa is een lange oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto's en een grote tuin.

De bedrijfsruimtes zijn vrij indeelbaar en hebben een oppervlakte van 104 m2 tot 130 m2. De bedrijfsruimte heeft een basispakket aan voorzieninen zoals een elektrische bedienbare overheaddeur, lichtstraat en minimaal twee parkeerplaatsen. De bedrijfsruimte is ook direct toegankelijk vanuit de woning.

Woerden, Gildepark, 4 woon-werk villa's

Programma4 villa's met bedrijfsruimte
StatusOpgeleverd - Verkocht
Ontwikkeling en risicoJanssen de Jong Vastgoed B.V.
ArchitectDe Velde Architecten, Kampen
Aanleg infraBunnik B.V., Nieuwerbrug
Deel dit project