Zoetermeer, Koraalrood, 4 kantoorvilla's

Aan het Koraalrood zijn 4 luxe vrijstaande kantoorvilla's met bedrijfsruimte gerealiseerd. Het Koraalrood maakt onderdeel uit van het stedenbouwkundige overgangsgebied tussen enerzijds de woonwijk "Rokkeveen" en anderzijds het bedrijventerrein "Lansinghage".

Bij het ontwerp van de kantoorvilla's met bedrijfsruimte is gekozen voor een luxe uitstraling en gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. De kantoorvilla's hebben een oppervlakte van ca. 410 m2 BVO, beschikken over een ruime representatieve entree en hebben een groot dakterras op de topverdieping. Het systeemplafond is voorzien van inbouw verlichtingsarmaturen en er zijn kabelgoten aangelegd ten behoeve van data, elektra en telefoonaansluitingen. Iedere verdieping beschikt over zowel een dames- als herentoiletgroepen. Elke etage is standaard voorzien van een panty. Het standaard luchtbehandelingsysteem zorgt voor een constante aanvoer van verse lucht ten behoeve van een prettige werkklimaat. Tevens zijn twee van de vier kantoorvilla's uitgerust met een liftinstallatie.

De middels een corridor aan de kantoorvilla geschakelde bedrijfsruimte heeft een vloeroppervlakte vanaf ca. 153 m2 tot 311 m2 BVO en een monoliet gestorte betonvloer met een draagvermorgen van maximaal 1.500 kg/m2. De vrije hoogte is ca. 6.4 meter en biedt de mogelijkheid tot het plaatsen van een verdiepingsvloer. De bedrijfsruimte is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur en beschikt over een lichtstraat. Daarnaast beschikt elke kantoorvilaa over 12 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Zoetermeer, Koraalrood, 4 kantoorvilla's

Programma4 kantoorvilla's met bedrijfsruimte
StatusOpgeleverd - Verkocht
Ontwikkeling en risicoJanssen de Jong Projectontwikkeling B.V.
SamenwerkingNowy Swiat Development B.V.
ArchitectA3 Architecten, Rotterdam
Aanleg infraVersluys, Oudewater
Deel dit project