Landgraaf - Op Gen Hei

In de wijk “Oude Heide” in het voormalige Nieuwenhagen dat nu deel uitmaakt van Landgraaf, realiseert Janssen de Jong Projectontwikkeling in samenwerking met Suyderland Ontwikkeling, op de voormalige schoollocatie ‘Op Gen hei’ samen met de gemeente Landgraaf het plan ‘Op Gen Hei’. Dit plan voorziet in de bouw van 25 grondgebonden woningen en 36 appartementen.

Prijsvraag
De betrokkenheid van Janssen de Jong Projectontwikkeling aan de ontwikkeling van de locatie ‘Op Gen Hei’ is tot stand gekomen vanwege de deelname aan de prijsvraag ‘Centrumplan Schaesberg’. Het ontstane vertrouwen en de getoonde kennis, was voor de gemeente Landgraaf de reden dat Janssen de Jong Projectontwikkeling mocht meewerken aan de realisatie van dit nieuwbouwplan.

Samenwerking
Vanuit de opgerichte V.O.F. regelde Janssen de Jong Projectontwikkeling het gehele traject, van ontwerp tot en met de oplevering. Vanuit de grote vraag naar huurappartementen in Landgraaf, is een verdere samenwerking aangegaan met het GBF (Grafische Bedrijfsfondsen). De 18 huurappartementen worden in een hoge kwaliteit turn- key opgeleverd.

Landgraaf - Op Gen Hei

Programma15 grondgebonden woningen, 10 patiowoningen, 18 huurappartementen, 18 luxe koopappartementen, complete infrastructuur en aanleg groen
StatusOpgeleverd
Ontwikkeling en risicoJanssen de Jong Projectontwikkeling B.V.
SamenwerkingSuyderland Ontwikkeling
ArchitectArchitectenbureau Van den Heuvel / De Wilde
Ontwerp infraJanssen de Jong Infra B.V.
Aanleg infraJanssen de Jong Infra B.V.
ReferentiesGemeente Landgraaf
Deel dit project