Venlo, Noorderpoort Businesspark

Noorderpoort is een jong kantoren- en bedrijventerrein met een kwalitatieve uitstraling en een uitstekende ligging aan de A67 (Eindhoven-Duitsland) en de Nijmeegseweg. Op dit park zijn o.a. het kantoor van Rabobank Venlo e.o., Contour,  Lagotronics, Schneider Logistics, het Logistiek Facilitair Centrum, Hauzer, een Campanille Hotel, Fit for Free (sportschool met zwembad) en direct aansluitend het v/d Valk Hotel gevestigd.  Meest recent is in april 2013 het nieuwe kantoor met bedrijfspand voor ES Elektro en Hoogland Mennens opgeleverd. Doordat op Noorderpoort parkmanagement wordt gevoerd blijft o.a. de kwaliteit van de wegen en groenvoorzieningen behouden door het gezamenlijk onderhoud. Een duidelijk pluspunt voor deze locatie!

Locatieomschrijving
De kavel is kadastraal bekend gemeente Venlo, sectie A, nummer 7328, en heeft een oppervlakte van ca. 1500 m2. De kavel is gesitueerd nabij het nieuwe kantoor van de Rabobank en is in de huidige situatie een groenvoorziening/grasveld.

Verkoopinformatie
Voor vrijblijvende informatie over deze laatste bouwkavel en/of een toelichting over het parkmamagement kunt u contact opnemen met ons regiokantoor te Venlo, tel: 077-355 93 33(contactpersoon: mevr. I. Nellen of Dhr. G. Martens

 

 

Venlo, Noorderpoort Businesspark

Websitewww.bedrijvenparknoorderpoort.nl
ProgrammaBedrijventerrein
StatusIn ontwikkeling - In verkoop
Ontwikkeling en risicoTegel IV Estate
Deel dit project