Vlijmen Geerpark

Geerpark ligt aan de dorpsrand van Vlijmen. 'Voor elk wat wils' geldt zeker voor deze ruime, groene wijk. Een wijk waar de zon weerspiegelt in water en zonnepanelen. Gebouwd met eerlijke materialen zoals hout, steen en glas. Energiek en groen, met binnen- en buitentuinen voor iedereen. Het ontwerp van de woningen past in de traditie van de ‘Brabantse’ architectuur, maar dan met de technieken van nu. 

Morgen II

In het deelplan Morgen II heeft Janssen de Jong Projectontwikkeling 15 koopwoningen gerealiseerd en 8 sociale huurwoningen in opdracht van Woonveste. Om invulling te geven aan de duurzaamheidsambities van zowel Janssen de Jong, Woonveste als de gemeente Heusden zijn deze huurwoningen uitgevoerd als nul-op-de-meter. De woningen liggen tussen de Priemsteeg en Waterslinger, het park en de sportvelden. 

Hof van Morgen

Hof van Morgen is gelegen aan het water en het groene park, de eerste contouren van Hof van Morgen worden stap voor stap zichtbaar. In dit deelplan heeft Janssen de Jong 24 koopwoningen gerealiseerd en zijn 13 koopwoningen in aanbouw. Janssen de Jong is tevens met Woonveste in overleg voor de realisatie van 11 NOM huurwoningen.  

Goede Morgen Geerpark 

Goede Morgen is het nieuwste deel van de populaire nieuwbouw wijk Geerpark in Vlijmen. In het hart van deze landelijke en energiezuinige wijk komen 205 nieuwbouw woningen in de architectuurstijlen Oud-Hollands en jaren 30, allemaal nul-op-de-meter dus heel energiezuinig. In drie jaar tijd groeit hier een gevarieerde wijk voor starters, gezinnen en 55-plussers. Een plek waar je heerlijk landelijk woont aan de waterslinger of het park.

De 205 woningen in Goede Morgen worden ontwikkeld door Geerpark BV, een samenwerkingsverband tussen Janssen de Jong Projectontwikkeling en Hendriks Coppelmans.

Kijk voor meer informatie op: 
www.geerpark.nl
www.goedemorgengeerpark.nl

Vlijmen Geerpark

Programma282 woningen
StatusIn ontwikkeling - In aanbouw - Opgeleverd
Ontwikkeling en risicoJanssen de Jong Projectontwikkeling
Samenwerkinggedeeltelijk i.s.m. Hendriks Coppelmans (deelplan Goede Morgen)
ArchitectVisser en Bouwman, Bulkens Architecten
UitvoeringJanssen de Jong Bouw Zuid B.V.
Deel dit project