Uithoorn Handelsweg - 13 units

Bedrijventerrein Handelshof is een kleinschalig bedrijventerrein in de gemeente Uithoorn. Het bedrijventerrein ligt aan de oostelijke zijde van Uithoorn, aan de rivier de Amstel. De geplande omlegging van de provinciale weg N-201 zal de bereikbaarheid van dit bedrijventerrein versterken. Liggende tussen Amsterdam, Leiden, Utrecht en Hoofddorp is het een strategische plaats om uw bedrijf te vestigen. Amstelveen ligt op 10 minuten afstand en ook de snelwegen A4 en A2 zijn vlot te bereiken.

Het bedrijfsverzamelgebouw wordt opgedeeld in 13 multifunctionele bedrijfsunits, afgestemd op de wensen van het moderne midden- en kleinbedrijf.

De units variëren van 47 m2 tot 150 m2 bruto vloeroppervlak. Enkele units zijn standaard uitgerust met een verdiepingsvloer. De indelingsmogelijkheden van de bedrijfsunits zijn divers. Tevens zijn de units onderling makkelijk te koppelen.
De nieuwe bedrijfsunits zijn onder meer te gebruiken als werkplaats, opslag of bedrijfsruimte en combinaties daarvan. Iedere bedrijfsunit heeft 1 of 2 parkeerplaatsen.
  
Voor meer verkoopinformatie en/of verkoopprijzen : www.bedrijfsunitsuithoorn.nl
 
Zoekt u een bouwkavel of bedrijfunits met een groter vloeroppervlak, kijk dan elders op deze website of klik op bovenstaande link. 

Uithoorn Handelsweg - 13 units

Websitewww.bedrijfsunitsuithoorn.nl
Programma13 bedrijfsunits
StatusIn ontwikkeling - In verkoop
Ontwikkeling en risicoJanssen de Jong Projectontwikkeling B.V.
Deel dit project