Hengelo (OV), Bedrijfsunits op bedrijventerrein ít Oosterveld

Bereikbaarheid
De keuze voor het nieuwe bedrijventerrein ‘t Oosterveld biedt de garantie voor een uitstekende bereikbaarheid. Het ligt vrijwel direct aan de afslag “Hengelo Noord” (afslag 31) van de rijksweg A1 met aansluiting op de rijksweg A35, tussen de snelweg en de doorgangsroute Oldenzaalsestraat.

Projectomschrijving
Het bedrijfsverzamelgebouw Poort van Oosterveld bestaat uit twee delen. Een gedeelte met kantoorruimte met een markante uitstraling en een gedeelte met kleinschalige bedrijfsunits. De units hebben een oppervlakte van 58 m2 (bvo) tot 78 m2 (bvo). Een deel van de units is standaard voorzien van verdiepingsvloer en heeft een grootte van 116 m2 (bvo).

Nog 2 unitsdirect beschikbaar
Poort van Oosterveld moet nog gebouwd worden, maar de units aan de Oosterveldsingel zijn al gerealiseerd en er zijn er nog twee beschikbaar.

De afzonderlijke bedrijfsunits worden te koop en te huur aangeboden en zijn hierdoor ook interessant als belegging.

Indelingsmogelijkheden
De indelingsmogelijkheden van de bedrijfsunits zijn divers. Naar wens kunnen er werkruimtes, toiletten en een pantry worden aangebracht. Tevens zijn de units onderling makkelijk te koppelen. Hiermee sluiten ze aan bij de vraag naar flexibele, kleinschalige bedrijfsruimte.

Verkoopinformatie
Heeft u interesse? Voor meer informatie over dit project en de verkoopprijzen/verhuurprijzen kunt u contact opnemen met ETP Makelaars tel. 074-2503222 of met Janssen de Jong Projectontwikkeling telefoonnummer 074 - 255 68 88.
Of vul het interesseformulier in.

Hengelo (OV), Bedrijfsunits op bedrijventerrein ít Oosterveld

Websitewww.bedrijfsunitsoosterveld.nl
StatusIn verkoop
Deel dit project