Hengelo (OV), Bedrijfsunits op bedrijventerrein ít Oosterveld

Op fraaie zichtlocatie aan de noordoostkant van Hengelo is Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. gestart met de verkoop/verhuur van een tweede bedrijfsverzamelgebouw op het nieuwe bedrijventerrein ’t Oosterveld te Hengelo. Eerder werd hier al een bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd waarvan nog 2 units per direct beschikbaar zijn.
 

Bedrijventerrein 't Oosterveld wordt het visitekaartje van de gemeente Hengelo met als belangrijkste kenmerken hoge kwaliteit van de bebouwing, zichtlocatie en de ruimte die voor groen en water is gereserveerd. Op deze absolute toplocatie kan uw bedrijf zich uitstekend presenteren en profileren.

Bereikbaarheid
De keuze voor het nieuwe bedrijventerrein ‘t Oosterveld biedt de garantie voor een uitstekende bereikbaarheid. Het ligt vrijwel direct aan de afslag “Hengelo Noord” (afslag 31) van de rijksweg A1 met aansluiting op de rijksweg A35, tussen de snelweg en de doorgangsroute Oldenzaalsestraat.

Projectomschrijving
Het bedrijfsverzamelgebouw Poort van Oosterveld bestaat uit twee delen. Een gedeelte met kantoorruimte met een markante uitstraling en een gedeelte met kleinschalige bedrijfsunits. De units hebben een oppervlakte van 58 m2 (bvo) tot 78 m2 (bvo). Een deel van de units is standaard voorzien van verdiepingsvloer en heeft een grootte van 116 m2 (bvo).


Indelingsmogelijkheden
De indelingsmogelijkheden van de bedrijfsunits zijn divers. Naar wens kunnen er werkruimtes, toiletten en een pantry worden aangebracht. Tevens zijn de units onderling makkelijk te koppelen. Hiermee sluiten ze aan bij de vraag naar flexibele, kleinschalige bedrijfsruimte.

Verkoopinformatie
Heeft u interesse? Voor meer informatie over dit project en de verkoopprijzen/verhuurprijzen kunt u contact opnemen met ETP Makelaars tel. 074-2503222 of met Janssen de Jong Projectontwikkeling telefoonnummer 074-2556888.

Of vul het interesseformulier in.

Hengelo (OV), Bedrijfsunits op bedrijventerrein ít Oosterveld

Websitewww.bedrijfsunitsoosterveld.nl
StatusIn verkoop
Deel dit project