Horst, De afhang

Aan de westzijde van Horst, tussen Horst en Meterik, wordt het nieuwbouwplan De Afhang gerealiseerd. De Afhang wordt een nieuw woongebied met zo’n 550 woningen van hoogwaardige kwaliteit. De woonwijk krijgt een eigen identiteit en past geheel bij de landelijke uitstraling van Horst. De nieuwe woningen zijn verdeeld over koop- en huurwoningen en er bestaat de mogelijkheid om een bouwkavel te kopen.

Na een succesvolle afronding van fase I - met 130 woningen - is een start gemaakt met fase II. Deze uitbreiding ligt tussen de Afhangweg, Almeweg en de Meterikseweg. Fase 2 omvat in totaal ca. 123 woningen, bestaande uit o.a. gezinswoningen, patiobungalows, levensloopbestendige woningen, twee-onder-één-kapwoningen, herenhuizen en langgevelboerderijen.

Rustig wonen te midden van groen

Karakteristiek voor De Afhang als woongebied is zonder twijfel de landelijke en groene ligging, in de directe nabijheid van de Kabroeksebeek. Het merendeel van de kavels is ruim van opzet en heeft vrij uitzicht op de beekzone van de Kabroeksebeek.

Kijk op de website welke woningen er nog beschikbaar zijn. www.deafhangfase2.nl

Horst, De afhang

Websitewww.deafhangfase2.nl
Programma123 woningen
StatusIn ontwikkeling - In aanbouw - In verkoop
Ontwikkeling en risicoZuidgrond B.V.
SamenwerkingBPD
UitvoeringJanssen de Jong Bouw Zuid B.V.
Deel dit project