Parkmanagement Noorderpoort te Venlo

Bedrijvenpark Noorderpoort in Venlo is goed bereikbaar door haar ligging direct aan de A 67 (Eindhoven – Duisburg) en de Nijmeegseweg. Het bedrijvenpark kenmerkt zich door de aanwezigheid van hoogwaardige kantoor- en bedrijfsgebouwen.

Parkmanagement
Het bedrijvenpark Noorderpoort is bestemd voor hoogwaardige kantoor- en bedrijfsontwikkelingen. Door Janssen de Jong Projectontwikkeling is parkmanagement ingevoerd om de hoogwaardige kwaliteit van het park te behouden.

De op het park gevestigde ondernemers verzorgen gezamenlijk het beheer waardoor zij in staat zijn ook op termijn de gewenste kwaliteit op het bedrijvenpark te behouden.

De op Noorderpoort gevestigde bedrijven kunnen een scala van producten en diensten afnemen in de vorm van een basis- en een facultatief pakket. Enerzijds krijgen ondernemers hierdoor meer verantwoordelijkheid bij het beheer van het park en anderzijds leidt dit meer tot doelmatigheid, flexibiliteit en efficiency.

Gevestigde bedrijven
Op het park zijn diverse bedrijven gevestigd zoals de Kamer van Koophandel, Deloitte & Touche, LFC, Schneider Logistics en Arboned.

Realisatie
Begin jaren negentig is Janssen de Jong Projectontwikkeling gestart met de ontwikkeling van het bedrijvenpark. Momenteel worden de laatste kavels ontwikkeld.

 

Parkmanagement Noorderpoort te Venlo

StatusOpgeleverd
Ontwikkeling en risicoJanssen de Jong Projectontwikkeling
Deel dit project