Bodegraven Rijnkade 22 appartementen en 4 stadswoningen

“Rijnkade” is gelegen in het centrum van Bodegraven, tussen de Rijnkade aan de rivier de Oude Rijn en de Wilhelminastraat.

Het totale plan bestaat uit een appartementengebouw en 4 stadswoningen gesitueerd rondom een (gedeeltelijke) gezamenlijke binnentuin, direct grenzend aan de Rijnkade.  Het vier bouwlagen tellende appartementengebouw omvat 19 ruime appartementen en 3 fraaie penthouses. Er zijn verschillende typen appartementen en penthouses. De verscheidenheid uit zich in onder andere de ligging en het oppervlakte.

Alle appartementen zijn uitgerust met een op het zuiden georiënteerd balkon aan de voorzijde van het appartementengebouw. Daarnaast hebben de appartementen op de begane grond de beschikking over privé buitenruimte.
De penthouses zijn voorzien van een royaal, op het zuiden georiënteerd, dakterras.

In de parkeerkelder onder het appartementengebouw zijn parkeerplaatsen en bergingen voor zowel de appartementen als voor de penthouses opgenomen. De parkeergarage is afsluitbaar met een op afstand te bedienen deur. Middels het trappenhuis of de aanwezige lift zijn vanuit de parkeerkelder de appartementen en penthouses rechtstreeks te bereiken. Ook is er een uitgebreide fietsenstalling naast de fraaie binnentuin. De hoofdentree is voorzien van een videofoon/intercominstallatie en elektrische deuropener. 

Bodegraven Rijnkade 22 appartementen en 4 stadswoningen

Programma22 appartementen en 4 stadswoningen
StatusOpgeleverd - Verkocht
Ontwikkeling en risicoJanssen de Jong Projectontwikkeling B.V.
ArchitectOp ten Noort-Blijdenstein, Utrecht
UitvoeringBouwbedrijf Frans Vink en Zonen B.V., Moordrecht
Deel dit project