Stages

Binnen Janssen de Jong Projectontwikkeling zijn er diverse mogelijkheden om werkervaring op te doen, bijvoorbeeld door mee te werken aan lopende projecten of onderzoeken of zelf onderzoek te verrichten in het kader van een studie / stage.

Erg belangrijk is een goede match tussen student en stageplaats. Op de kantoren is er plaats voor studenten met verschillende opleidingsrichtingen. Gezien de aard van het werk ligt de nadruk op studenten met een bouwkundige of aanverwante opleiding of een HEAO (Management Economie en Recht) opleiding.

Op de kantoren Son en Breugel en Bodegraven is plaats voor studenten met de opleiding directiesecretaresse/management assistent MBO 3/4.

FunctieLocatie
Stageplaatsen 2de en 3de jaars HBOSon, Utrecht, Hengelo, Venlo
Stageplaats Secretaresse / Management AssistentSon en Breugel, Utrecht
anouk2

“Janssen de Jong Projectontwikkeling, u spreekt met Anouk”.

Op deze manier heb ik negen weken lang de telefoon aangenomen tijdens mijn stage bij Janssen de Jong Projectontwikkeling. Naast het beantwoorden van de telefoon heb ik me ook beziggehouden met de inkomende en uitgaande correspondentie, het archief beheer en het beheren van de agenda van mijn collega’s.

Ik heb de opleiding Directiesecretaresse/ Management Assistent gevolgd aan het Schoevers College te Eindhoven, waar mijn stage onderdeel van was.

Het waren negen super gezellige en leerzame weken. Janssen de Jong Projectontwikkeling, bedankt!