Vacatures

Werken bij Janssen de Jong Projectontwikkeling betekent:

  • Zelfstandig werken
  • Verantwoordelijkheid dragen
  • Groei- en opleidingsmogelijkheden om talenten verder te ontwikkelen
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Werken in teamverband
  • Informele werksfeer

 Zie onderstaande link(s) voor openstaande vacatures.

Stefan Boere
projectmanager

Mijn vader is werkzaam in de bouwsector. Het gebeurde vroeger dan ook regelmatig dat hij met tekeningen van woningbouwprojecten thuis kwam. Wanneer dit gebeurde was mijn dag goed! Ik ging de tekeningen tot in detail uit zitten pluizen. Wat vond ik goed? Wat zou ik anders doen? Al snel realiseerde ik mij dat ik hier later mijn beroep van wilde maken.
 
Tijdens mijn studie liep ik stage bij Janssen de Jong Projectontwikkeling. De stage beviel van beide kanten dusdanig dat ik aan het eind van mijn studie terug kwam voor mijn afstudeerstage. Nog tijdens mijn afstudeerstage bood Janssen de Jong mij een baan als projectmanager in de regio West-Nederland aan. Ik accepteerde het aanbod, waardoor voor mij min of meer een droom in vervulling ging. Wat eens mijn passie was werd nu mijn beroep.
 
Het leuke aan mijn werk is dat het niet alleen mijn droom waarmaakt, maar dat ik dagelijks werk aan het vervullen van een droom van iemand anders. Je probeert woningbouwplannen te maken waarvan mensen denken dat zij daar gelukkig kunnen wonen. Wanneer men vervolgens besluit in één van deze plannen een woning te kopen wordt hún woondroom werkelijkheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren