Wonen

Janssen de Jong Projectontwikkeling ontwikkelt in heel Nederland woningbouwprojecten. Van enkele woningen tot duurzame integrale gebiedsontwikkeling. Daarbij werken wij op een praktische wijze samen met gemeenten, corporaties, commerciële marktpartijen en uiteraard de (toekomstige) bewoners en belanghebbenden.

 

Kwaliteit maken we samen.
Bij de ontwikkeling van de individuele woningen wordt veel aandacht besteed aan kwaliteit. Deze wordt mede bepaald in overleg met de toekomstige bewoners. Door middel van enquetes, voorlichtingsavonden en ontwerpateliers worden geïnteresseerden bij het ontwerp van de woningen betrokken. Zo weten wij wat de kopers willen en weten de kopers wat ze krijgen.

Verder is er veel aandacht voor Duurzaam Bouwen. Zo zijn veel projecten voorzien van zonnecollectoren, warmtepompen en warmte-terugwininstallaties.

Alle woningen worden volgens de eisen en voorwaarden van het SWK (Stichting Waarborgfonds Koopwoningen) gebouwd.

Onder Actuele projecten vindt u projecten aan die in verkoop of voorbereiding zijn.

Onder Referenties vindt u een overzicht van eerder gerealiseerde projecten.

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

wonen tuinimpressieAmstelveen BrandmeesterUtrecht Orinocodreef Parkwoningen

Aanbod
Veel wooncomfort, weinig onderhoud en een huis dat dankzij maatwerk helemaal aan uw wensen voldoet. Zomaar een paar voordelen van nieuwbouw. Maar het grootste pluspunt zijn de uitstekende energieprestaties. Die zijn te danken aan het gebruik van de nieuwste isolatie- en verwarmingstechnieken. U merkt het aan uw energierekening en aan het goede gevoel bij te dragen aan een beter klimaat en milieu.

nieuwbouw, dat staat voor....

Energiebesparing     Financieel aantrekkelijk
       Comfortabel     Ruimtelijk    Sfeervol en saamhorig
Gunstig gelegen         Duurzaam       Waardevast
      Veilig   Gemakkelijk    Op maat
Nieuw


Janssen de Jong Projectontwikkeling heeft een gevarieerd aanbod van woningen in verschillende regio's in Nederland. In het overzicht treft u woningbouwplannen aan die momenteel in verkoop of voorbereiding zijn. Daarnaast is Janssen de Jong Projectontwikkeling voortdurend actief met het ontwikkelen van nieuwe plannen. Als u daar van op de hoogte gehouden wilt worden kunt u regelmatig deze website raadplegen.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren